American Express Corporate Green Card

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger
Firmaoplysninger
Opsummering
Send
Angiv dine personlige oplysninger og oplysninger om virksomheden inklusive oplysninger om den tegningsberettigede person. I afsnittet med oversigten vil vi bede dig om at gennemgå de oplysninger, du har angivet, og acceptere vilkår og betingelser for kortmedlemmer. Når du først har udfyldt alle de obligatoriske felter, og du har indsendt blanketten, sendes den til den udpegede tegningsberettigede person til sign off.
Er du i tvivl om, hvilket betalingsansvar din virksomhed har, skal du kontakte den ansvarlige kontaktperson/programadministratoren i jeres virksomhed.
Hentning af adresse

Angiv dit nordiske person id-nummer, eller upload en kopi af dit pas.

*
 
Firmaadresse
Ønsker du, at dit kort og dine fakturaer skal sendes til firmaadressen, skal du angive adressen nedenfor:
Anden bopælsadresse
Hvis du gerne vil have, at dit kort og din faktura sendes til en anden privatadresse, skal du angive adressen herunder. Bemærk! Det kræver, at du uploader bopælsattest med dit navn (f.eks. vand-/elregning, lejekontrakt eller kontoopgørelse fra bank, som omfatter dit navn og den angivne adresse). Dokumentet må ikke være mere end tre måneder gammelt.
Tilladt format: PDF,JPG


POLITISK EKSPONERET PERSON


Angiv navnet på den politisk eksponerede person:


Angiv stilling eller position, titel, land og organisation for den politisk eksponerede person.

Hvis du ønsker at angive yderligere oplysninger til understøttelse af din ansøgning (hvis din virksomhed f.eks. har særlige krav til ansøgninger om Corporate Card), bedes du uploade oplysningerne her.
Tilladt format: PDF, JPG
Når du klikker på Næste, erklærer du dig indforstået med, at American Express kan beholde dine oplysninger og kontakte dig angående status for din ansøgning i overensstemmelse med Fortrolighedserklæring
 
* Obligatorisk
 
Nulstil